שיפוץ בית של חובבת עיצוב מושבעת

בפרויקט הזה זכיתי ללקוחה שממש זרמה עם הרעיונות שלי עד הסוף " חובבת עיצוב מושבעת".

 

 

עוד בטרם השיפוץ של קומת הקרקע ביקשה ממני הלקוחה לעצב ולתכנן את חדר עבודה שלה ( מכון קוסמטיקה ) שנמצא במרפסת פתוחה בקומת הקרקע שגודלה 6 מ"ר.

 

ולאחר סיום חדר העבודה המשכנו בפרויקט השיפוץ לתוך הבית הכלל את הסלון, מטבח, ופינת האוכל.

 

בתכנון המחודש : בקיר הסלון נפתחו פתחים חדשים לגינה.

עוד בטרם הריסת הקיר של הסלון לגינה - בגלל שהיה עמוד קיים בקיר זה , הוספת עמוד נוסף לידו היה פתרון שנועד להעצים את הקיר ובכך ליצור שלושה מפתחים שמהם יוצאים לגינה.

 

שרותי האורחים שהיו ממוקמים בכניסה לבית בגלל אילוצים ולא ניתן היה להזיז אותם החלטתי לקצר את האורך שלהם  והעמוד שנחשף במקום הקיר הישן הפך לאלמנט עיצובי בכניסה עם חיפוי בריקים מעליו ותאורה בסגנון כפרי.

 

תקרת הגבס תוכננה מכיוון שגובה החלל היה מראש נמוך יחסית למה שמקובל. התקרה למעשה יצרה מסגרת הקפית מסביב לסלון ובכך גם יצרה גובה וגם אפקט עם תאורה סמויה.

 

לסיום- על מנת לחסוך בעלויות השיפוץ השארנו את הרהיטים הישנים אך הם עברו שדרוג, צביעה וריפוד מחדש- מה שנתן להם מראה יוקרתי וחדש לגמרי.

 

1/4

לפני השיפוץ:

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
חגית פולד
050-4303393