לפני השיפוץ:

מזנון הסלון אשר חודש ע"י צבע לבן .

בנישה זו תוכננה  הטלווזיה בתוך נישה מגבס שנבנה במיוחד.

נשאר ברהיט זה רק החלק התחתון שנצבע ללבן ושימש כמזנון לטלויזיה

קיר הסלון שנהרס ונחשף בו עמוד קיים

הספה רופדה מחדש ונצבעה בגוון אחר לחלוטין.

שיפוץ בית של חובבת עיצוב מושבעת

בפרויקט הזה זכיתי ללקוחה שממש זרמה עם הרעיונות שלי עד הסוף " חובבת עיצוב מושבעת".

 

עוד בטרם השיפוץ של קומת הקרקע ביקשה ממני הלקוחה לעצב ולתכנן את חדר עבודה שלה

(של קוסמטקאית) .

ולאחר סיום חדר העבודה המשכנו לפרויקט השיפוץ לתוך הבית הכלל את הסלון, מטבח, ופינת האוכל.

 

בתכנון המחודש : בקיר הסלון נפתחו פתחים חדשים לגינה , בגלל שהיה עמוד קיים בקיר זה . הוספתי עמוד נוסף לידו ובכך יצרתי שלושה מפתחים שמהם יוצאים לגינה.

את שירותי האורחים הממוקמים בכניסה לבית לא ניתן היה להזיז למקום אחר בגלל צנרת הביוב ולכן קצרתי רק את האורך שלהם והעמוד שנחשף במקום הקיר הישן , הפך לאלמנט עיצובי בכניסה עם חיפוי בריקים מעליו ותאורה בסגנון כפרי.

תקרת הגבס תוכננה בגלל שגובה הסלון הקיים היה נמוך יחסית. ולכן יצרתי בתקרה מסגרת הקפית מסביב לסלון על מנת לתת אשליית גובה ומיקום לתאורה נסתרת.

וע"מ לחסוך בעלויות השיפוץ השארנו את הריהטים הישנים, הריהיטים שודרגו , ונצבעו , ורופדו ע"מ לתת להם מראה חדש.

צילום: אלון פולד 050-2477488

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
חגית פולד
050-4303393